1

Conceptul de cazare al PLUS HOTEL este definit de flexibilitate si adaptare la cerintele clientilor sai; ca urmare a diversificarii cererilor de cazare, am creat oferta LONG STAY, adresata celor care intentioneaza sa petreaca minim 30 zile in municipiul Craiova.

Pentru mai multe poze apasati aici.

room 1
LONG STAY - hotel

In incinta hotelului exista spatii dotate corespunzator acestui tip de inchiriere, fiind compuse din: dormitor cu pat dublu matrimonial, zona de living (canapea, fotolii, masuta, televizor LCD) si bucatarie tip chicineta, complet mobilata si echipata in acest scop ( plita electrica tip inductie, frigider, cuptor cu microunde, toaster, filtru cafea, masina de spalat rufe, accesorii pentru pregatirea si servirea mesei).

Disponibil: 2 apartamente regim LONG STAY ( dormitor, camera de zi, bucatarie) si 2 studio regim LONG STAY ( dormitor, living si bucatarie tip chicineta).

room 1
LONG STAY-zona ultracentrala

Va oferim posibilitatea de cazare in regim LONG STAY, intr-o vila moderna si confortabila, situata in zona ultra-centrala a municipiului Craiova, si care beneficiaza de toate avantajele oferite de imediata apropiere a centrului civic. De asemenea, zona permite acces rapid la toate mijloacele de transport in comun, statie de taxi, gara sau aeroport.

La etajul cladirii se afla 2 module tip studio, fiecare dispunand de zona de lucru ( birou, canapea, fotolii, masuta) si dormitor cu pat matrimonial, iar la parter o bucatarie complet mobilata si dotata cu aparatura electrocasnica (plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, toaster, filtru cafea, masina de spalat rufe, accesorii pentru pregatirea si servirea mesei) si o baie de serviciu.

Intreg imobilul beneficiaza de conexiune internet Wi Fi de mare viteza, iar pentru siguranta Dumneavoastra este monitorizat video in zonele de acces.