Camera single

 


Rezervati acum

 

 

Este adresata cazarii pentru 1 persoana. Dispune de 1 pat individual ( 1 persoana), baie proprie cu cabina de dus, sistem de climatizare, televizor LCD, minibar, telefon fix, internet Wi- Fi de mare viteza.


Incepand de la 210 lei fara mic dejun

Camera twin

 


Rezervati acum

 

Este destinata persoanelor in cautare de facilitate business. Dispune de 2 paturi individuale ( de cate 1 persoana), baie proprie cu cabina de dus, sistem de climatizare, televizor LCD, minibar, telefon fix, internet Wi- Fi de mare viteza. Poate fi inchiriata si in regim single ( pentru 1 persoana).

Incepand de la 210 lei fara mic dejun

Camera dubla matrimoniala


Rezervati acum

 

Beneficiaza de confortul paturilor matrimoniale sau extra large, oferind conditiile unei odihne perfecte. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, sistem de climatizare, televizor LCD, minibar, telefon fix, internet Wi- Fi de mare viteza. Poate fi inchiriata si in regim single ( pentru 1 persoana).

Incepand de la 259 lei fara mic dejun

Apartament

 


Rezervati acum

 

Este un ansamblu compus din zona de lucru tip birou (dotata cu mobilier adecvat activitatilor si intalnirilor de business) , si un dormitor cu pat matrimonial. Dispune de birou cu scaun de lucru, canapea, masuta, fotolii, baie proprie cu cabina de dus, sistem de climatizare, televizor LCD, minibar, telefon fix, internet Wi- Fi de mare viteza.

Incepand de la 354 lei fara mic dejun

 

Indiferent de tipul de camera pentru care veti opta, toate beneficiaza de conditii de cazare confortabile si moderne: telefon fix, televizor LCD cu diagonala de 51 cm., conexiune internet Wi Fi de mare viteza, minibar, baie proprie dotata cu cabina de dus. Climatizarea este asigurata de un sistem modern de ventiloconvectoare, chiller si centrale termice. Pretul fiecarui tip de camera include micul dejun ( bufet suedez) , tva si taxele hoteliere incluse.
Avem disponibil

 

2 apartamente regim LONG STAY ( dormitor, camera de zi, bucatarie)
2 studio regim LONG STAY ( dormitor, living si bucatarie tip chicineta).


Conceptul de cazare al PLUS HOTEL este definit de flexibilitate si adaptare la cerintele clientilor sai; ca urmare a diversificarii cererilor de cazare, am creat oferta LONG STAY, adresata celor care intentioneaza sa petreaca minim 30 zile in municipiul Craiova.


In incinta hotelului exista spatii dotate corespunzator acestiu tip de inchiriere , fiind compuse din : dormitor cu pat dublu matrimonial, zona de living ( canapéa, fotolii, masuta, televizor LCD) si bucatarie tip chicineta, complet mobilata si echipata in acest scop ( plita electrica tip inductie, frigider, cuptor cu microunde, toaster, filtru cafea, masina de spalat rufe, accesorii pentru pregatirea si servirea mesei).