Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie acest grup de termeni si conditii, inainte de a utiliza site-ul www.plushotel.ro Toti utilizatorii declară că înteleg întreg conținutul și sunt de acord cu faptul că accesul și folosirea acestui website sunt subiectul unor termeni și condiții enunțati în continuare și altor legi aplicabile conform legislatiei în vigoare.

 

Date administrator:

  • S.C. Zoom Office S.R.L.
  • C.U.I. : RO28015400
  • Reg. Com. : J16/198/2011
  • Sediu social: str. Libertatii nr.14 Craiova
  • Punct de lucru: hotel Plus Hotel str. Caracal nr.254, com. Malu Mare jud. Dolj
  • Telefon: 0351.467.305; mobil 0733.100.200
  • Email: plushotel@plushotel.ro
  •  

- Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite de Zoom Office S.R.L.este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor de mai jos. Acești termeni și condiții se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.  

- Definire termeni: Cumpărător/Client - persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care realizează o rezervare pe site. Utilizator – orice persoană fizică/juridică care are sau obține acces la conținutul de pe site-ul www.plushotel.ro.

- Conținut și drepturi de autor Conținutul și designul site-ului aparțin Zoom Office S.R.L. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Zoom Office S.R.L. Zoom Office S.R.L. poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut. Zoom Office S.R.L. nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor/produselor furnizate pe acest site. Zoom Office S.R.L. nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

- Dispoziții finale Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document. Zoom Office S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continua să folosească site-ul dupa afișarea lor în acest document.