PLUSAQUACentrul SPA Plus Aqua se află în imediata vecinătate a intersecției dintre DN 65 (șoseaua Craiova – Slatina – Pitești) și Centura de Nord a Craiovei. Prin dotările de care dispune, complexul este destinat atât petrecerii timpului liber, cât și activităților de întreținere corporală.

ARHIDESIGNLa Arhi Design găsești produse de papetărie, birotică și rechizite școlare concepute și realizate atât în România, în fabrica noastră de la Craiova, dar și importate de la colaboratori de top.

Papetărie de calitate de la Arhi Design de 30 ani

PLUSASIG INVESTPLUS-ASIG-INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL este o companie de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor. Activitatea noastra se bazeaza pe reprezentarea intereselor clientilor si partenerilor nostri in situatii precum controlul, administrarea si transferul riscurilor.


PLUSAUTODe peste 30 de ani suntem aici pentru a va asigura mobilitatea. Sutem dealer autorizat Ford, Opel, Peugeot si Citroen. Afla mai multe despre noi si despre povestea de succes a grupului Plusauto. Plusauto te intampina cu: o gama variata de servicii si personal instruit in permanenta.

PLUSAUTO-RULATELa Plusauto Group vei găsi cea mai variată gamă de autovehicule rulate. Maşinile noastre se vând cu garanţie, iar plata se poate face si prin finanţare.